• Tiina Tiihonen
  • 7.5.2020
Artikkeli

Valuecode Oy:n toimitusjohtajaksi professori Ilkka Kauranen

Valuecode Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön varatoimitusjohtaja Ilkka Kauranen. Ilkka on toiminut pitkään Valuecode Oy:n hallituksessa.

Valuecode Oy:n toimintaa vuodesta 2012 ansiokkaasti johtanut Tuula Metsälä jätti toimitusjohtajan tehtävät huhtikuun lopussa.  ”Tuula ja hänen johtamansa Valuecode Oy:n henkilöstö ovat onnistuneet kehittämään Valuecode Oy:n Forsante-palveluista brändin, johon terveydenhuollon ammattilaiset luottavat.  Tuula on myös ihmisläheisellä johtamistyylillään onnistunut luomaan sitoutuneeen ja palvelualttiin tiimin Valuecode Oy:hyn”, kiittelee uusi toimitusjohtaja.

Valuecode Oy on valinnut Ilkka Kaurasen toimitusjohtajaksi toteuttamaan yrityksen uutta strategiaa. Valuecode Oy:n tarjoamien Forsante-palvelujen avulla on automatisoitu kliinisiä hoitoprosesseja.  Forsanten ansiosta esimerkiksi verenohennuslääke varfariinia käytettäessä hoitohenkilökunnan aikaa on säästetty jopa 80 prosenttia.  Nyt Forsante-palveluohjelmisto monistetaan moniin muihin seurantaa vaativiin sairauksiin.  Tulevaisuudessa Forsante-palvelujen avulla voidaan tuloksellisesti automatisoida muun muassa seuraavia terveydenhuollon hoitoprosesseja: klotsapiini-hoidon seuranta, esidiabeteksen seulonta ja palveluohjaus esitietojen avulla.

Aikaisemmin Ilkka on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttitoimiston toimitusjohtajana.  Hän on ollut monien perheyhtiöiden ja julkisesti noteerattujen yhtiöiden hallituksen jäsen.  Ilkka on Aalto-yliopiston tuotantotalouden emeritus professori ja kansainvälisen yliopiston Asian Institute of Technologyn Distinguished Adjunct Professor.

”Ilkan strateginen osaaminen ja laaja-alainen kokemus yritysten menestyksellisestä johtamisesta on Valucodelle tärkeä siirtyessämme uuteen vaiheeseen kasvussamme”, toteaa Valuecode Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Tiihonen.