• Tiina Tiihonen
  • 5.12.2019
Artikkeli

Kymenlaakson Sydänpiirillä ja Valuecodella on yhteinen tavoite edistää sydänterveyttä

Valuecode Oy antoi joululahjoituksen Kymenlaakson Sydänpiiri ry:lle tukeakseen sydänterveyden, kuntoutuksen ja vertaistuen edistämistä. Valuecoden johtava asiakaspäällikkö Eliisa Perkiö kävi ojentamassa lahjakortin Sydänpiirin toimiston avoimien ovien tilaisuudessa keskiviikkona 4.12.2019. 1500 euron lahjakortin vastaanotti Kymenlaakson Sydänpiiri ry:n toiminnanjohtaja Tarja Mänttäri.

Valuecode on ottanut perinteeksi lahjoittaa joululahjarahat Forsantea käyttävillä paikkakunnilla terveyttä edistäville tahoille. Tänä vuonna lahjoituksen saajaksi valikoitui Kymenlaakson Sydänpiiri ry. Valuecode ja Kymenlaakson Sydänpiiri ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän kanssa sydänsairaiden potilaiden hoidossa.

Kymenlaakson Sydänpiirin toiminnan tavoitteena on edistää kymenlaaksolaisten sydän- ja verisuoniterveyttä. Terveyden edistäminen, potilastoiminta ja järjestötoiminta ovat piirin toiminnan peruspilareita.

Valuecode Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt Forsante-ohjelmiston.  Forsante parantaa kansansairauksien hoidon laatua ja säästää ihmishenkiä automaation avulla.