• Tiina Tiihonen
  • 20.12.2021
Artikkeli

Kiitos vuodesta 2021!

Vuosi 2021 lähestyy loppuaan ja on aika rauhoittua joulun viettoon.

Toistemme auttaminen ja muistaminen kuuluu vahvasti joulun aikaan. Yhteisöllisyyden merkitys onkin pandemian pitkittyessä entisestään kasvanut. Erityisesti terveydenhuollon henkilöstö on viimeisen kahden vuoden aikana joutunut venymään ja tukemaan toisiaan monin tavoin poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi. Pitkään tiedossa olleet haasteet henkilöstön riittävyydestä ovat valitettavasti korostuneet. Me Forsantessa haluaisimme tänä jouluna kohdistaa erityiset kiitoksemme teille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka teette päivittäin työtä meidän kaikkien hyväksi.

Jatkamme myös omalta osaltamme palvelujemme kehittämistä niin, että terveydenhuollon ammattilaiset voisivat paremmin keskittyä potilastyöhön ja ihmisten hoitamiseen. Olemme kuluneen vuoden aikana tuoneet olemassa oleviin palveluihimme useita käyttöä helpottavia parannuksia asiakaspalautteen perusteella. Olemme tämän lisäksi keskittyneet erityisesti uusien Klotsapiini- ja Diabetes-palveluiden kehittämiseen osaksi ohjelmistoalustaamme ja tähtäämme ensimmäisiin käyttöönottoihin vuoden 2022 aikana. Näiden uusien palveluiden avulla voimme edelleen helpottaa ammattilaisen arkea lisäämällä aikaa vaativien työtehtävien automatisointia.

Käynnissä olevat sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukset koskettavat ensi vuonna meitä kaikkia ja antavat uusia mahdollisuuksia myös Forsantelle. DigiSote 2021 -tapahtuma tarjosi tästä aiheesta tietoa ja hyviä keskusteluja alan johtavien vaikuttajien kanssa. Terveydenhuollon digitaaliset palvelut ovat keskeisessä asemassa, kun resurssien riittävyyshaasteeseen ja palveluiden tasapuolisuuteen ja laajennettavuuteen kehitetään ratkaisuja uusilla hyvinvointialueilla. Forsanten nykyiset ja tulevat palvelut on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin ja kiitämme hyvin alkaneista keskusteluista hyvinvointialueiden kanssa. Luottamus, digitaalisten ratkaisujen turvallisuus ja korkea laatu ovat meille terveysteknologiayrityksenä erityisen tärkeitä.

Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja menestystä ensi vuodelle 2022!

Tänä vuonna jatkamme Helsinki Mission toiminnan tukemista lahjoittamalla joulumuistamiseen kohdennetut varat yksinäisyyden vastaiseen työhön.