Forsante MobiiliPSA

Forsante MobiiliPSA on urologien toiveiden mukaan toteutettu palvelu, joka automatisoi eturauhassyövän seurannan. Se muistuttaa potilasta automaattisesti kontrollikäynneistä sekä lähettää potilaalle PSA-arvon ja toimintaohjeen tekstiviestillä. Klinikka seuraa potilaitaan Forsante MobiiliPSA -palvelusta, ja saa hälytyksen, mikäli potilas ei käy muistutuksesta huolimatta kontrolleissa tai määritetty PSA-raja-arvo tai sen muutosnopeus ylittyy. Forsante toteuttaa European Association of Urology:n ja Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin ja Suomen Urologiyhdistys ry:n Käypä Hoito -suositusten mukaiset seurantaprotokollat. Palvelumme vähentää ammattilaisten työmäärää seurannan toteutuksessa, parantaa eturauhassyövän seurannan laatua sekä mahdollistaa nopean reagoinnin syövän uusiutuessa.

Tutustu

Hyödyt

Hyöty 1

Työajan säästö

Palvelumme automatisoi monia vaiheita eturauhassyövän seurannasta, ja siksi ammattilaisten työaikaa säästyy. Potilas käy kestolähetteellä kontrolleissa, jonne hän saa automaattisen kutsun tekstiviestillä.

 

Palveluun voidaan määritellä klinikkakohtaiset seurantaprotokollat. Raja-arvot sekä seurantaväli – jonka palvelu automaattisesti määrittää – ovat potilaskohtaisia.

Hyöty 2

Seurannan laatu paranee

Forsante MobiiliPSA -palvelun ansiosta potilas muistaa saapua kontrolleihin, ja hän saa entistä nopeammin tiedon tuloksista. Palvelumme antaa automaattisen hälytyksen hoitohenkilökunnalle, mikäli potilas ei ole saapunut kontrolliin tai tulos on poikkeava. Forsante MobiiliPSA mahdollistaa näin nopean reagoinnin syövän mahdolliseen uusiutumiseen.

Hyöty 3

Kustannussäästöt

Forsante MobiiliPSA vähentää unohtuneita poliklinikka- ja terveyskeskuskäyntejä, sillä palvelu muistuttaa automaattisesti lähestyvästä kontrollista. Seuranta Forsanten avulla mahdollistaa nopean reagoinnin uusiutuneeseen syöpään, jolloin hoidot voidaan aloittaa ajoissa. Ajoissa annettu uusintahoito on sekä potilaalle helpompaa, että yhteiskunnalle edullisempaa kuin levinneen syövän hoito.

Eturauhassyövän esiintyvyys (prevalenssi) vuosina 1961-2016 (Syöpärekisteri 2018).

Integroitu tärkeimpiin järjestelmiin Suomessa